Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Γαλλία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το μακελείο στις Άλπεις


Περιπλέκεται η υπόθεση της μακελειού που σημειώθηκε στις γαλλικές Αλπεις την περασμένη εβδομάδα καθώς, σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, ο Βρετανός ιρακινής καταγωγής, Σαάντ αλ Χίλι, εργαζόταν σε μυστικό πρόγραμμα κατασκευής κατασκοπευτικών δορυφόρων για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη, την Surrey Satellite Technology Limited.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η αστυνομία ερευνά το εργασιακό περιβάλλον του 50χρονου προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια δολοφονίας του ιδίου και της οικογένειάς του στην Άνω Σαβοία.

Οι αρχές ετοιμάζονται να ανακρίνουν τους συναδέλφους του, την ίδια ώρα εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της οικογενειακής βεντέτας μεταξύ του αλ Χίλι και του αδερφού του για χρήματα. Ο αδερφός του αλ Χιλι έχει ήδη ανακριθεί αλλά έχει αρνηθεί πως υπήρχε οποιαδήποτε διαφωνία.

Στο μεταξύ, το τετράχρονο κοριτσάκι της οικογένειας που επί οκτώ ώρες παρέμεινε κρυμμένο κάτω από τη σορό της μητέρας του, επέστρεψε στη Βρετανία αφού πρώτα υποβλήθηκε σε ερωτήσεις από την αστυνομία. Οι αρχές την ενημέρωσαν για τον θάνατο των γονιών της.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου