Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Σκαρφάλωσε σε έναν ακόμη ουρανοξύστη ο «Γάλλος spiderman»

Δύο ώρες για 268 μέτρα

O Aλέν Ρομπέρ, γνωστός ως «Γάλλος spiderman», πρόσθεσε έναν ακόμα ουρανοξύστη στο πλούσιο βιογραφικό του: μέσα σε δύο ώρες κατάφερε να σκαρφαλώσει στα 268 μέτρα, μέχρι το μεγάλο μπαλκόνι του πύργου Fortaleza στην πόλη Ζενγκζού.

Απαγωγή εξελισσόταν «ζωντανά» στο Facebook επί έξι ώρες

Ο δράστης ενημέρωνε το status του
 
«Δεν αντέχω άλλο, τελείωσα αδελφέ»: έγραφε χθες στον λογαριασμό του στο Facebook ο Κλάιν Μάικλ Θάξτον. Ο 22χρονος νεαρός κρατούσε για έξι ώρες όμηρο έναν άνδρα και οι φίλοι του στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούσαν ζωντανά το δράμα να εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Συρία: Αντάρτες κατέρριψαν μαχητικό αεροσκάφος

11 στρατιώτες νεκροί στο Χαλέπι


 Δυνάμεις των ανταρτών κατέρριψαν σήμερα μαχητικό αεροσκάφος καθώς αυτό πετούσε πάνω από την πόλη Αταρίμπ της επαρχίας Ιντλίμπ στη βόρεια Συρία, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Αλεξιπτωτιστής σώθηκε από γκρεμό στις Αλπεις χάρη στο facebook

Οι δωρεές από το Διαδίκτυο ήταν η σωτηρία αλεξιπτωτιστή που είχε χαθεί στις Αλπεις


«Είμαι ευγνώμων, συγκινημένος από την αμέριστη βοήθεια που μου δόθηκε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου». Με αυτά τα λόγια ευχαρίστησε ο βρετανός αλεξιπτωτιστής Νάμπικ Ντάνιελ Χαντ όλους όσοι συνέβαλαν στο να βρεθεί ζωντανός ύστερα από τρεις ημέρες που αγνοείτο στις Ελβετικές Αλπεις.

Διασταύρωση... λιονταριού και τίγρη


Η ονομαζόμενη Κιάρα γεννήθηκε πριν από έναν μήνα στον ζωολογικό κήπο του Νοβοσιμπίρσκ στη Σιβηρία, ύστερα από τη διασταύρωση ενός αρσενικού λιονταριού και μιας θηλυκής λέαινας και τίγρης μαζί.

Βρετανίδα στρατιώτης γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Στο στρατόπεδο του πρίγκιπα Χάρι...
Βρετανίδα στρατιώτης, που υπηρετεί στο Αφγανιστάν και δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος, γέννησε ένα αγοράκι στο νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, εκεί όπου υπηρετεί και ο πρίγκιπας Χάρι.

Aνοιξε στη Βαλένθια η πρώτη σχολή για ιερόδουλες

Με 100 ευρώ δίδακτρα και μία εβδομάδα μαθημάτων, η πρώτη σχολή πορνείας στην Ισπανία υπόσχεται σίγουρη επαγγελματική επιτυχία σε άνδρες και γυναίκες.


 Με σύνθημα «Δουλειά τώρα» άνοιξε στη Βαλένθια η πρώτη σχολή για ιερόδουλες.
Ηδη 95 μαθητές έχουν εγγραφεί στο Trabajo Ya! (Δουλειά τώρα) στη Βαλένθια και έχουν παρακολουθήσει «τα βασικά μαθήματα στην επαγγελματική πορνεία με τη μέγιστη εχεμύθεια», όπως διαφημίζουν οι ιδιοκτήτες της σχολής.

Reuters: Μετά τις αμερικανικές εκλογές η έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα

Τρόικα: «Δεν αληθεύει η φημολογία για καθυστέρηση της έκθεσης»


Διαψεύδουν η τρόικα και το υπουργείο Οικονομικών το τηλεγράφημα του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters, που έκανε λόγο για καθυστέρηση στη σύνταξη της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα. «Δεν είναι αλήθεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην Ελλάδα Ματίας Μορς, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν τα στελέχη της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.